Tuesday, October 13, 2009

second hand-djur

cool kavaj?

var på myrorna idag efter lunch. blev kvar ett bra tag. lisa som var med skulle ju pröva pälsar o sånt. hon passar ju i det mesta. men framförallt var hennes resonemang övertygande, hon menade som så att det är nog ute med militanta veganer nu. och alltså fritt fram att köpa pälsgrejer. skarpt :-)
hon prövade en rolig vit väst i kaninstuk. nån slags rävkappa och nåt lemmelliknande. men det är dyrt att bära runt på döda djur. även begagnade. så det blev inget med det. för den här gången. jag köpte kavaj o skjorta och en sån där brun halvtunn kofta med knäppning som jag vet att det brukar bli att jag använder.
man måste öva på second handshopping förstår jag mer o mer nu. ta tid på sig. att kolla o pröva o orka pröva fast det ser flummigt fel ut men är rätt osv.

apropå djur. läste på DN.se att man använder kaniner från stockholm som bränsle i värmland. vem kom på den härliga idén?

kolla vilken söt förresten. satt o kolla på min cykel alldeles övergiven utanför ica. hur som helst den klär nog bäst i sig själv och fungerar troligen redan som bränsle i form av gemenskap och sängvärmare hos nån liten tant här i krokarna.